
Нашето
кафе се нарича ABANTU, име,
вдъхновено от значението на думата "abantu", която на няколко
африкански езика означава "хора". Избрахме това име в чест на Вас,
нашите клиенти, скъпите хора, за които се сещаме всеки момент, в който печем
кафе.
Когато създадохме този бленд,
се стремяхме да постигнем резултат, съобразен с осигуряването на балансирано
изживяване в чашата, съчетавайки правилните пропорции на кафетата, които се
допълват взаимно.
Независимо дали сте любител на
чистото еспресо или предпочитате да се насладите на кафе с мляко, нашият бленд
ще ви даде перфектен баланс. Ще изпитате сладка чаша с плодов завършек и фино
докосване на шоколад.
Насладете се на MABÓ ABANTU,
бленд, внимателно създаден от тези кафета.
1/ El Jardin, Colombia, Huila - Fermentation Natural
2/ Diogo Dias,
Brazil, Vale da Grama - Fermentation Controlled Anaerobic
3/ Anferara, Ethiopia, Guji - Fermentation
Natural
Насладете се на
едно уникално кафе изпечено специално от Богдан Джорджеску
- Световен
вицешампион по печене на кафе и румънски национален шампион.
- Наличност: 999999
- Модел: Abantu (сезонен еспресо бленд) Специално кафе
- SKU: Abantu (сезонен еспресо бленд) Специално кафе