ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ!


Tea Maker

удобен и стилен термос за приготвяне на чай 


ТОМБОЛА за Tea Maker - удобен и стилен уред за приготвяне на чай!

Участвайте и може да спечелите!

Насладете се на любимата напитка по всяко време - удобство и качество в един уред!


За да участвате, първо посетете нашата facebook страница:

1.Харесайте страницата ни във Facebook
2.Харесайте снимката
3.Споделете снимката публично

Късметлията ще бъде изтеглен на 26.09.2019 г.




Мястото на най-доброто
 кафе и чай!


Ако сте страстен почитател на качественото кафе и чай и искате да се насладите на възможно най-доброто, то тогава сте на правилното място. Предлаганите от нас кафета и чайове са специално селектирани, като сме подбрали за вас само и единствено най-доброто, за да удовлетворим вкуса на всеки почитател на качественото кафе и чай.

Ако имате каквито и да било въпроси, нужда от съвет, допълнителна информация, или искате да поръчате от нашите продукти директно по телефона, не се колебайте да се свържете с нас.


+359 884 283 029





Кафе от най-висок клас

Наша мисия е да осигурим най-доброто качество и да удовлетворим
вкуса на всеки почитател на кафето. Уверете се сами в уникалността на нашите продукти.


Истински чай от природата

При нас ще откриете огромно разнообразие от висококачествен чай,
всеки от който притежава рядка комбинация от богат вкус и наситен аромат.

 




Готови ли сте за есента?

Колкото и да не ни се иска лятото е към своя край и с всеки изминал ден есента лека-полека настъпва, а сутрините и нощите са все по-хладни. Какво по-добро в случая от това да си с вкусен, топъл чай в ръка?

Ние от Coffee & Tea House имаме удоволствието да ви предложим богат асортимент от специално селектирани премиум чайове, като сме подбрали за вас само и единствено най-доброто, не само откъм всусово отношение, но и в здравословен план. В нашия онлайн магазин ще откриете ароматни и екзотични видове разнообразни и висококачествени насипни чайове, сред които черен, зелен, билков, бял чай и много други.


Чаят е напитка използвана още от древни времена за лечение на различни болестни състояния и подобряване защитните сили на организма. Днес, заедно с кафето, чаят е една от най-търсените стоки на пазара. В днешно време по света са познати различни видове чай, всеки от които със своя собствена специфика, вкусови качества и ползи за организма. 

В нашия онлайн магазин ще откриете широка гама от висококачествени чайове, на които може да се наслаждавате всеки ден. Разгледайте нашите продукти и поръчайте предпочитания от вас чай. Ако имате каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.


+359 884 283 029

sales@coffeeteahouse.bg

Продукти на фокус